GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Dr.Sadık Ahmet ilkokulu

May

e-Twinning Projesi kapsamında Aklın Yolu Gaziantep projesini yürüten 3-L sınıfı öğrencilerinin 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu için hazırladıkları video

May

İkinci Yuvam Okulum eTwinning projesini yürüten okulumuz 2/A Sınıf öğretmeni Bahar Akman ve öğrencileri 23 Nisan ' da kitap ayracı tasarlayıp sınıf arkadaşlarına hediye ettiler.

May

Okulumuz 2/A Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Bahar Akman yürüttükleri eTwinning projesi İkinci Yuvam Okulum'da Benzerlik ve Farklılıklarımız konulu wordwall oyununu oynayarak hem eğlendiler hem de farklılıklara saygı duymayı öğrendiler.

May

Okulumuz 2/A Sınıf öğretmeni Bahar Akman öğrencileri ile birlikte 10 Türk,3 Yunan ortakla yürütülen İkinci Yuvam Okulum(My School Is My Second Home)adlı eTwinning projesine girdiler.

Ock

Okulumuz eTwinning School başvurusu kapsamında eSafety Label (e-güvenlik etiketi) kriterlerinde "Bronz" madalya kazanmıştır.

Kas

MEHTAP HOCAZADE,KÜBRA ALP,DERYA GÜNEBAKAN,ÖZNUR USLU VE ELÇİN KORURER'E EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KIZILAY'A YARDIM İNSANLIĞA HİZMETTİR.

Kas

Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

Ekm

Nurcan AKAR öğretmenimin emeklerine sağlık.

Ekm

4 Ekim'de dünyayı paylaştığımız dostlarımızın, hayvanların gününü kutladık.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutladık.Emeği geçen Ali YILDIRIM ve Mehmet KARADAŞLI öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

14 Eylülde İlköğretim Haftasını coşkuyla kutladık.Sevda KARA İNAL ve Gökçe DOĞAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.