GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Dr.Sadık Ahmet ilkokulu

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP E TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDILAR.

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA FATMA ÇELEBİ'NİN ÖĞRENCİLERİ Q-BİTZ OYNUYOR.

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA FATMA ÇELEBİ ÖĞRENCİLERİ TANGRAM OYUNU OYNUYOR.

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP e Twinning projesine katılan 3-L sınıfı öğrencileri katılım sertifikalarını alıyor.

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP e Twinning projesinde Sevda Kara İnal ve öğrencileri il EQUİLİBRİO turnuvalarına hazırlanıyor

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP projesi ile 3-L çocukları Q-BİTZ oynuyor.

Haz

AKLIN YOLU GAZİANTEP projesi ile çocuklar Q-BİTZ oynuyor.

OKULUMUZ 3-L SINIFI İLE TANGRAM OYUNLARI

Haz

Aklın Yolu Gaziantep eTwinning Projesi kapsamında Rehber öğretmeni Arif Ağcabay Zekâ Oyunları Kursundaki öğrencilere Q-Bitz (Renkli Küpler) oyununu öğretti.

Haz

Aklın Yolu Gaziantep eTwinning Projesi kapsamında Okul panosu Rehber Öğretmen Arif Ağcabay ve Zekâ Oyunları Kursundaki öğrenciler tarafından hazırlandı

Haz

Aklın Yolu Gaziantep e Twininning Projesi sonunda Öğrenci sertifikaları Rehber Öğretmen Arif Ağcabay tarafından dağıtıldı

AKLIN YOLU GAZİANTEP e Twinning Projesi Fatma ÇELEBİ 3-D öğrenci webinarı

Aklın Yolu Gaziantep e Twinning Projesi Süleyha ÖZCAN 2-E sınıfı okul panosu

May

AKLIN YOLU GAZİANTEP e Twinning projesinde Süleyha ÖZCAN ve 2-E öğrenci webinarı

May

Sevda Kara İnal ve öğrencileri Aklın Yolu Gaziantep e Twinning projesi ile anneler gününü kutladılar.